I Fórum d'Ocupació

El divendres al matí el Campus de les Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV), va realitzar el primer Fòrum d'Ocupació Universitària. Captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre. Una oportunitat per trobar la teva feina.

Campus de les Terres de l'Ebre va organitzar a través de la Càtedra d'Economica Local i Regional, amb la col·laboració de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tortosa.

El Fòrum, va ser un espai de trobada per posar en contacte l’oferta i demanda del territori i facilitar la inserció laboral de persones formades a llocs de treball de les Terres de l'Ebre i territoris propers.

Xavier Pallarès va felicitar durant la seva intervenció els organitzadors i també, especialment, els empresaris que hi participen activament. Alhora que ha encoratjat els estudiants i tota la gent de l'Ebre, ja que l'accès és lliure, a conèixer aquestes empreses, a obtenir assessorament tècnic de recursos humans i a assistir als tallers que milloren les possibilitat d'inserció laboral.

El Consorci ha pogut informar els assistents al fòrum de les línies d’ajuts del Leader a través d’una xerrada i ha pogut assessorar individualment a futurs emprenedors des de l’estand que l’organització va posar a la seva disposició.

 

Logotip Arca

 

Gestió sostenible rural Logo

 

Gustum. Alimentació

Programa Odisseu

 

Departament d'Agricultura Generalitat de Catalunya

 

Consell Comarcal Terra Alta

 

Consell Comarcal Ribera d'Ebre

 

Seu electronica Tramits

 

Logo Diputació de Tarragona