Logotip Gustum

Descripci贸 i objectius:

El projecte 鈥淕ustum鈥 consisteix a promocionar els productes agroalimentaris de qualitat produ茂ts al territori, aix铆 com fomentar-ne la sin猫rgia amb la restauraci贸, el turisme i el comer莽. Els principals objectius s贸n identificar els productes i productors, valoritzar-los, facilitar-ne la promoci贸 i comercialitzaci贸 i vincular-los amb la restauraci贸 i les rutes tur铆stiques del territori.

V铆deos

Ribera d'Ebre: Aliments, Persones i Territori

Terra Alta: Aliments, Persones i Territori

Grups d鈥檃cci贸 local cooperants:

Els tretze grups de Catalunya.

Accions executades i resultats obtinguts:

S鈥檋a realitzat un audiovisual sobre els productes locals, la seva transformaci贸 i vinculaci贸 amb el territori. Aquest material permet donar a con猫ixer el que hi ha darrere del producte local: qualitat, cultura, identitat, paisatge, economia, persones.... A la vegada, permet arribar de forma planera i distesa a un sector ampli de la poblaci贸. S鈥檋a realitzat un reportatge fotogr脿fic sobre els seg眉ents aspectes: producte lligat al paisatge, elaboraci贸 de producte, producte lligat a la restauraci贸 i producte lligat a la comercialitzaci贸. Aquest material serveix per donar una imatge real vinculada al territori dels productes promocionats.

S鈥檋a realitzat una diagnosi de petits establiments agroalimentaris existents al territori que permet obtenir una visi贸 de la situaci贸 actual del producte local, detectar possibles necessitats del sector i proposar les accions m茅s adequades per donar-hi resposta.

Logotip Arca

Gesti贸 sostenible rural Logo

Gustum. Alimentaci贸

Programa Odisseu

Departament d'Agricultura Generalitat de Catalunya

Consell Comarcal Terra Alta

Consell Comarcal Ribera d'Ebre

Seu electronica Tramits

Logo Diputaci贸 de Tarragona